Susah Nak Tidur, Cepat Marah, Selalu Stress, Lesu, Tak Bersemangat

TERBUKTI BERKESAN!

Mereka yang sebelum ini alami gejala SUSAH TIDUR dan sering merasa :

  • Sakit Kepala

  • Badan Lesu

  • Mudah Hilang Fokus

  • Selalu Stress & Anxiety

Berjaya TIDUR LENA seterusnya emosi jadi terkawal dan mudah focus sepantas 1 hari selepas amalkan Mindtropic

Dr. Syid Ayob Mustafa Al-Qudri
(Doktor Perubatan)
MD VUB BRUSSELS, BELGIUM

Keberkesanan Mindtropic berdasarkan inovasi sains dan kajian pakar berkenaan 5 bahan Nootropik membantu mengembalikan fungsi otak, meningkatkan hubungan antara sel neuron dan menyihatkan kembali sel-sel otak yang rosak dan terjejas!

PAKNIL PUN DAH RASA MANFAAT MINDTROPIC

DAPAT TIDUR NYENYAK DAN RASA TENANG

Datuk Aznil Hj Nawawi
Pengacara No. 1 Malaysia

90% daripada pengguna Mindtropic bagitau dapat tidur lena dan rasa lebih tenang

ADAKAH ANDA SEDANG LALUI SITUASI SEPERTI INI

Susah Nak Tidur

Kerja Sampai Lewat Malam

Tak Puas Tidur

Susah Nak Focus

Selalu Gelisah dan Stres

Sering Sakit Kepala

AWAS!

MENURUT PAKAR, ANDA SEBENARNYA DALAM BAHAYA

Dr.Norli binti Abdul Jabbar (Pakar Perubatan Kesihatan Awam) Sektor Kesihatan Mental KKM menyatakan bahawa TAK CUKUP TIDUR menyebabkan kesihatan mental seperti STRESS, ANXIETY & KEMURUNGAN

Bukan itu sahaja, menurut kajian Matthew Walker seorang saintis dan profesor Neuroscience and Psychology di University of California, Berkeley, menyatakan individu yang tidak mendapat tidur yang cukup terdedah kepada :

Keupayaan proses pembelajaran menurun sebanyak 40%

Risiko kenaikan 24% untuk terkena penyakit jantung keesoknya harinya

Sistem imun badan turun 70% bagi individu yang tidur 4 jam sehari

Ganggu kod genetic DNA : kadar % gen baik menurun manakala kenaikan % harmful gene seperti tumor, keradangan dan penyakit kardiovaskular

Sistem reproduktif terganggu

Risiko terdedah penyakit kanser

Risiko kematian meningkat
“shorter your sleep, shorter your life”

Ingat lagi kisah CEO SAP India, mendiang Ranjan Das? Mendiang meninggal sejurus selepas "gym workout" dan setelah dikaji punca kematiannya adalah kerana SERANGAN JANTUNG akibat TIDAK CUKUP TIDUR. Mendiang dipercayai tidur hanya 4-5 jam sahaja setiap hari. Walaupun mendiang seorang yang aktif bersukan tapi itu tidak menjanjikan "longer life" apabila keperluan tidur yang cukup diabaikan.

Sebelum ianya terjadi kepada anda, kami nasihatkan ANDA IKHTIAR UNTUK DAPATKAN TIDUR YANG LENA & BERKUALITI SEKARANG!

“Its time to reclaim our right to full night of sleep” – Matthew Walker

Usah bimbang! Kami ada cara untuk bantu anda atasi masalah SUKAR TIDUR dengan cara MENINGKATKAN FUNGSI OTAK terlebih dahulu...

“Di sebalik pemakanan secara seimbang, senaman secara istiqomah dan gaya hidup sihat, saya telah menemui rahsia untuk meningkatkan kembali fungsi otak dengan kebaikan nutrisi semula jadi yang luar biasa KHAS UNTUK BANTU ANDA DAPAT TIDUR LENA DAN BERKUALITI”

Oleh itu, saya menemui 3 fasa penting yang perlu dilakukan iaitu “Build”, “Support” dan “Enhance” menerusi 5 bahan Nootropik (penggalak minda) dalam memastikan otak sentiasa berada dalam keadaan yang baik.

Banyak kajian yang membuktikan 5 bahan Nootropik ini mampu membantu mengembalikan fungsi otak, menyihatkan kembali sel-sel otak yang rosak dan terjejas sekaligus bantu TINGKATKAN KUALITI TIDUR

Saya tahu pastinya sukar untuk anda mendapatkan kesemua bahan ini dalam kehidupan seharian

Menerusi invonasi dunia sains, saya telah menformulasikan kesemua bahan ini di dalam tablet lazat dan mudah diambil sekaligus menyelesaikan kerisauan anda..
 

MEMPERKENALKAN

Jangan risau kerana Mindtropic
MENDAPAT KELULUSAN KKM dan LULUS UJIAN MAKMAL

No. Rujukan Pelabelan KKM

Nutritional Facts

Sijil Bebas Mikrob & Logam Berat

Ramai yang bersetuju Eskayvie Mindtropic bantu BAIKI masalah TIDUR, ANXIETY, STRES sekaligus menjadikan KEHIDUPAN mereka BERTAMBAH BAIK!

Jadi berapa harga untuk mendapatkan seluruh kebaikan dalam satu botol ESKAYVIE MINDTROPIC ini?

PAKEJ SINGLE

RM70 sahaja
  • JIMAT RM7 (NP: RM77)
  • 30 tablets
  • Penggunaan 15 hari

PAKEJ SUPER SAVER

RM130 / 2 botol
  • JIMAT RM24 (NP: RM154)
  • 60 tablets
  • Penggunaan 30 hari

Hanya kunyah 1 tablet selepas breakfast dan 1 tablet lagi selepas makan malam 

Boleh, kanak-kanak di atas 13 tahun boleh mengambil 1 tablet Eskayvie Mindtropic. Namun, bagi kanak-kanak berusia 2-12 tahun lebih disarankan mengambil Eskayvie i-Qids.

Boleh. Saranan pengambilan adalah sehingga 4 biji sehari.

Boleh, tiada masalah. Jarakkan pengambilan Eskayvie Mindtropic 30 minit dengan pengambilan ubat-ubatan.

Hanya simpan disuhu bilik dan elakkan terdedah kepada cahaya matahari. Tutup rapat penutup botol Eskayvie Mindtropic untuk mengelakkan ia teroksidasi (berubah warna).

Tidak ada. Kalori Eskayvie Mindtropic pula hanyalah 4 kcal bagi satu tablet (1g). Kandungan gula dalam 1 tablet Eskayvie Mindtropic datang daripada sumber semula jadi. Jadi, jangan risau kerana kandungan gula ini kurang 1% dari keperluan kalori seharian. Anda hanya perlu bercakap 3-5 minit untuk membakar kalori ini.

Boleh. Namun, pengambilan yang lebih disyorkan adalah selepas makan untuk penyerapan nutrisi yang lebih baik.

Ya. Eskayvie Mindtropic menggunakan bahan-bahan dari alam semula jadi. Phosphatidylserine diekstrak melalui kacang soya, Ashwaganda KSM-66 dan Bacopa monnieri daripada herba.

Bagi pesakit yang mengambil ubat pencair darah iaitu Warfarin, pengambilan Eskayvie Mindtropic mungkin boleh mempengaruhi kadar kecairan darah bagi sesetengah mereka yang sensitif. Maka disyorkan untuk memeriksa profil pendarahan selepas beberapa hari pengambilan Eskayvie Mindtropic (antara 3-5 hari). Perubahan dos Warfarin mungkin diperlukan bagi individu yang sensitif dengan pengambilan Eskayvie Mindtropic.
Bagi yang mengambil Warfarin, Dr Syid menyarankan untuk semak semula kadar kecairan darah (bleeding time) di hospital seperti di bawah:
1. Ambil produk selama 3 hari.
2. Semak semula kadar kecairan darah di hospital (doktor akan adjust dos Warfarin mengikut kesesuaian).
3. Ambil produk dan Warfarin secara istiqomah.

PENAFIAN: Eskayvie Mindtropic merupakan suplemen bagi menyokong penjagaan gaya hidup sihat individu. Ia mungkin menunjukkan kesan dan tempoh yang berbeza mengikut keserasian individu tersebut.